Här kommer ni kunna hitta information om allt som rör vår spelartrupp och den kommande säsongen i division 2 Norr.

Ni vet att ni även kan följa oss på våra bortamatcher.

Som månadssupporter på vår kanal på Solidsport kan du även se oss på våra bortamatcher.

Seriefinal
2023-10-27 23:45

I morgon åker vi till Lidingö för bortamatch mot serietvåan Lidingö SK, matchstart 16:00.
Kan man inte kan följa oss på plats går sändningen via Solidsport.

2023-09-25 09:17
Gruppsegrare Steg 1

I helgen gick JSM av stapeln och våra herrjuniorer spenderade helgen i Sjöstadshallen för att ta en direktplats till steg 3. Trots en relativt knackig helg gick man ohotade genom gruppspelet med en målskillnad på +36 vilket innebär förstaplacering i gruppen och avancemang till steg 3.

Helgen startades mot Allsvenska konkurrenten Kungälvs HKs juniorlag, en match som präglades av fint försvarsspel och kontringsspel från vår sida. Vi för tydligt kommando över matchen och halvtidsresultatet 17-8 talar tydligt för kvalitetsskillnaden. Vi släpper egentligen aldrig på gasen och efter en stark start på andra halvlek lyder resultatet 23-9 efter 33 minuter, en period med mycket bra målvaktsspel och fart framåt. Slutresultat 31-16.

På söndagsmorgonen spelades gruppfinal i och med att Borlänge HK sedan innan besegrat Årsta AIK HF med 24-17. Vårat stabila försvarsspel lyser tydligt och vi lyckas återigen ta en komfortabel ledning där Borlänge gör sitt första mål efter 10 minuter. Tyvärr får vi inte riktigt till det uppställda anfallsspelet och gör därför endast 12 mål under första halvlek där majoriteten kommer från kontringsspelet. Halvtidsresultat 12-6 på grund av ett fantastiskt försvar- och målvaktsspel. Vi rycker tidigt i andra iväg till en tiomålsledning och håller den relativt stabilt resten av matchen trots ett fortsatt krystat anfallsspel. Slutresultat 27-18.

Till sist väntade Årsta AIK HF i en match som egentligen inte betydde något för gruppen då vi var klara gruppetta och Årsta klara gruppfyra. Årsta orkar kriga sig med i matchen cirka 20 minuter men efter det lyckas vi blixtra till i tillräckligt många sekvenser för att rycka från. Halvtidsresultat 13-18 efter en sämre halvlek från vår sida. I andra halvlek är vi snäppet bättre men spelar mest av matchen och slutresultatet skrivs till 33-21.

Sammanfattningsvis visar vi en mycket hög potential i dessa årskullar, men vi behöver samtidigt ödmjukt erkänna att helgen avrundas med en blek insats där mer finns att hämta. Vi tar med oss lärdom och fortsätter jobba mot att återigen bli gruppetta i steg 3!

Försäsong nr1 avklarad!
2023-06-23 10:35
Hej!
Nu går vi in i ett längre uppehåll från kollektiv träning. Vi drar igång igen måndagen den 7/8, mer info om det senare.

Det är av yttersta vikt att vi under denna period tar hand om vår träning för att vara i form när vi drar igång igen. Vissa har redan individuella kostscheman och träningsscheman, är det så att man är i behov av detta hör man av sig till mig.

En mini förväntan är att ni håller igång fyra gånger i veckan. Den enda skillnaden från föregående period är att ni behöver ha ett större fokus på löpningen.
I övrigt kan vi fortsätta med samma split vi utgått från senaste veckorna och utnyttja den övnings bank ni fått.

Det kommer eventuellt poppa upp kollektiva löp pass med oss tränare som är frivilliga att dyka upp på om man vill löpa tillsammans och få lite mental träning på köpet. Vi skickar ut dessa via sportadmin som vanligt.

Trevlig sommar!
Lottning P18 steg1
2023-06-21 15:10

Det blir att spela steg1 i hemma regionen. Vi beger oss till Årsta för steg 1 med dessa lag som motståndare.

Tis 19/3 20:15